Reducere!

Praf de stele

60 lei 55 lei

La apus, zâna farmacist culege praf de stele și-l pune cuminte într-un exfoliant, care-ți va lăsa pielea strălucitoare ca o galaxie

SER EXFOLIANT CU ACID SALICILIC ȘI ACIZI DE FRUCTE
  • Ten gras/mixt

30 ml

Categorie:

Descriere

Este un ser fluid, potrivit pentru tenul mixt dar și cel cu tendințe acneice sau afectat de comedoane, îmbunătățind aspectul general al pielii, redă strălucirea naturală estompând imperfecțiunile de suprafață și linile fine.

Se aplică pe tenul curat, preferabil seara, o dată pe zi, sau de 2-3 ori pe săptămână, în funcție de toleranța pielii.  Serul se poate aplica prin repartizarea pe piele cu degetele curate. Se poate folosi și pe corp.

După terminarea unui flacon, în funcţie de rezultatele obţinute, se poate face pauză o săptămânță și se poate continua aplicarea, până la obținerea rezultatelor dorite.
În timpul aplicării, se recomandă protecţia UV a tenului, în special vara, prin evitarea expunerii directe la soare. Se recomandă ca persoanele cu pielea sensibilă să facă un test de toleranţă înainte de folosirea produselor ce conțin AHA și BHA.

 

DIN COȘUL CU MINUNUI:

 

*ACID SALICILIC BHA NATURAL este un activ exfoliant, antimicrobian și antiacneic care contribuie semnificativ la regenerarea celulară și reînnoirea pielii, acționează împotriva microbilor implicați în formarea acneei. Este obținut ca extract standardizat din  scoarță de salcie neagră care este renumită pentru scoarța sa bogată în taninuri și substanțe precum acidul salicilic. S-a demonstrat stiințific faptul că acidul salicilic contribuie semnificativ la regenerarea celulară la nivelul tegumentelor și la îmbunătățirea aspectului general al pielii. Efectul de netezire contribuie la reducerea liniilor fine și a ridurilor. S-a  demonstrat, in vitro, că extractul de salcie (acidul salicilic natural, BHA) are efect antimicrobian forte, fiind un remediu pentru diverse stări patologice ale pielii

*ACIZII DE FRUCTE AHA sunt recunoscuți pentru efectele: antirid, exfoliant, stimulare a reinnoirii celulare, estompare a ridurilor și a petelor. Termenul ”AHA” vine de la Alpha Hydroxy Acides – acizii alfa hidroxilați. Principalii acizi din fructe sunt acizii lactic, malic, glicolic, citric și tartric. Cei mai cunoscuți sunt acizii glicolic și lactic, deoarece au o capacitate deosebită de a pătrunde în piele și sunt în mod curent utilizați pentru efectul exfoliant (peeling). Diverse studii indică faptul că aplicarea regulată, îndelungată (4 – 6 luni) a compozițiilor ce conțin AHA, favorizează netezirea ridurilor fine, diminuarea profunzimii celor adânci și deschiderea culorii zonelor hiperpigmentate. În comparație acidului retinoic care este un agent de peeling puternic și poate provoca arsuri, acizii din fructe sunt în general bine tolerați de piele.

*APA DE HAMAMELIS este cunoscută pentru efectul tonic, astringent și purifiant, potrivită pentru îngrijirea tenului mixt/gras. Favorizând microcirculația, apa de hamamelis este utilă și pentru tenurile cuperozice. Hamamelisul sau „NUCUL VRĂJITOARELOR” este un arbust răspândit în pădurile din America de nord și Canada, foarte rezistent la temperaturi scăzute. În zilele noastre o serie de remedii au la bază extractul de hamamelis, recunoscut de Farmacopeea Europeană pentru diverse afecțiuni dermatologice. Efectele apei de hamamelis sunt: astringent, micșorează porii, ajută la curățarea pielii și îndepărtarea impurităților, stimulează microcirculația și sporește fermitatea pielii

 

Ingrediente (INCI): Aqua, hamamelis virginiana flower water*, salix nigra (willow) bark extract**, vaccinium myrtillus fruit extract**, saccharum officinarum extract**, citrus aurantium dulcis fruit extract** citrus limon fruit extract** acer saccharum extract**, benzyl alcohol***, glycerin***, salicylic acid***, sorbic acid***, xantan gum***.

*produse omologate ECOCERT   **produse vegetale obținute prin metode naturale    ***produse aprobate pentru cosmetice bio